Jupiter
Jupiter
Jupiter

JUPITER serija strojeva za velike proizvode

JUPITER serija energetski učinkovitih strojeva za brizganje sa dvije kalupne ploče na tržištu se prvi put pojavila 2007.godine. Patentirana HAITIAN-ova ’MARS tehnologija’, servo pogon za uštedu energije, primjenjena je i na ovoj seriji strojeva.
Obzirom na specifičnosti proizvodnje za koju je JUPITER specijaliziran (proizvodi s duljim vrijemenom hlađenja), uštede energije su iznimno velike i idu i do 80%.

Pored uštede energije, JUPITER donosi i patentiran sustav zatvaranja i bravljenja kalupa kao i inovativni sustav vođenja kalupne ploče, koji omogućavaju ujednačen prijenos sile i stabilan rad uz veću krutost i impresivne performanse.
Zahvaljujući inoviranom dizajnu, JUPITER zauzima čak 30% manje radnog prostora u odnosu na konvencionalne strojeve sa tri kalupne ploče. JUPITER je idealno rješenje kod brizganja dijelova za autoindustriju, kontejnera, paleta, gajbi, gabaritne ambalaže i sličnih proizvoda.

Najveća HAITIAN brizgalica u Europi trenutačno je JUPITER JU40000II/8800, pušten u rad sredinom 2017. godine u Inđiji, Srbija. Cijelu vijest pročitajte na sljedećem linku.

Od svog pojavljivanja dizajn JUPITER serije je više puta unapređivan, tako da je trenutačno aktuelna treća generacija ovih strojeva JUPITER III.