JUPITER serija strojeva za velike proizvode

JUPITER serija energetski učinkovitih strojeva za brizganje sa dvije kalupne ploče na tržištu se prvi put pojavila 2007.godine. Patentirana HAITIAN-ova ’MARS tehnologija’, servo pogon za uštedu energije, primjenjena je i na ovoj seriji strojeva.
Obzirom na specifičnosti proizvodnje za koju je JUPITER specijaliziran (proizvodi s duljim vrijemenom hlađenja), uštede energije su iznimno velike i idu i do 80%.

Pored uštede energije, JUPITER donosi i patentiran sustav zatvaranja i bravljenja kalupa kao i inovativni sustav vođenja kalupne ploče, koji omogućavaju ujednačen prijenos sile i stabilan rad uz veću krutost i impresivne performanse.
Zahvaljujući inoviranom dizajnu, JUPITER zauzima čak 30% manje radnog prostora u odnosu na konvencionalne strojeve sa tri kalupne ploče. JUPITER je idealno rješenje kod brizganja dijelova za autoindustriju, kontejnera, paleta, gajbi, gabaritne ambalaže i sličnih proizvoda.

Jedna od najvećih HAITIAN brizgalica u Europi trenutačno je JUPITER JU40000II/8800, pušten u rad sredinom 2017. godine u Inđiji, Srbija. Cijelu vijest pročitajte na sljedećem linku.

Od svog pojavljivanja dizajn JUPITER serije je više puta unapređivan, tako da je trenutačno aktuelna treća generacija ovih strojeva JUPITER V. Nova generacija donosi elektro pogon na doziranju i SMART funkcije kontrolera kao standardne opcije.