Pomoćna oprema

Kompanija SHINI je osnovana 1969.god. sa sjedištem u Taipeiju na Tajvanu.

Početkom devedesetih kinesko tržište prerade plastike počinje se intenzivno razvijati. U SHINI-ju prepoznaju potencijal tako velikog tržišta i donose stratešku odluku o početku proizvodnje u Kini. Otvaraju se tvornice u Dongguanu, Pinghu i Ningbu. Vrlo brzo SHINI postaje lider u proizvodnji pomoćne opreme za preradu plastike, ne samo u Kini, već i na svjetskom tržištu. 

Osnovne karakteristike SHINI opreme su visoka kvaliteta i pouzdanost u radu, štednja energije i atraktivan dizajn. Među SHINI-jevim kupcima su najpoznatije tvrtke iz automobilske industrije (Toyota, BYD), elektronske industrije (Foxconn), proizvodnje uređaja za kućanstvo (Sanyo, Siemens, Haier), itd.

Na europskom tržištu SHINI je prisutan od kraja devedesetih, a 2009.god. u Poljskoj otvara logistički centar i glavni lager za Europu (www.shinieurope.com).

Danas je SHINI jedna od 10 vodećih svjetskih kompanija za proizvodnju pomoćne opreme za industriju plastike, sa zastupstvima na svim kontinentima, 13 kompanija u svom sastavu i proizvodnim kapacitetima koji se mjere u stotinama tisuća m2 tvorničkog prostora.

Samo jedna od SHINI tvornica, Shini Pinghu, prostire se na više od 404.000 m2 i smatra se najvećom tvornicom za proizvodnju pomoćne opreme na svijetu, sa oko 1,000 zaposlenih i godišnjom proizvodnjom u vrijednosti od 16,3 milijuna USD.SHINI Brošura hr.pdfSHINI Brošura hr.pdfSHINI Brošura hr.pdf

Kompletan katalog sa svom opremom preuzmite ovde: SHINI Europe catalogue

 

PONUDA POMOĆNE OPREME


Dozatori i mješači

Mlinovi

Sušare

Temperirala

Transporteri

Roboti za uljevke

 

Čileri

Čileri

Preuzmite katalog: