O kompaniji HAITIAN

Kompanija HAITIAN (www.haitian.com) osnovana je prije više od 50 godina u gradu Ningbo u Kini. Od samog početka HAITIAN je veliku pozornost posvetio razvoju inovativnih, energetski učinkovitih tehnologija zbog čega se brzo izdvojio od drugih proizvođača. HAITIAN prvi uključuje pogon za uštedu energije u standardnu opremu strojeva, a istovremeno zadržava pristupačne cijene i time učvršćava svoju strategiju uspjeha koju slijedi od početka: najbolji omjer cijene i kvalitete.

HAITIAN danas zauzima vodeću poziciju u području energetski učinkovitih tehnologija, posjeduje čak 4 patenta iz tog područja, a svi elementi štedljivog pogona isključivo se proizvode u HAITIAN-u kao kompaktan sustav, ne kao skup elemenata različitih proizvođača.

Zajedno s kolegama iz Njemačke HAITIAN 2005. godine osniva kompaniju ZHAFIR, posvećenu razvoju električnih i hibridnih strojeva za brizganje plastike. Time je proširen raspon strojeva koje HAITIAN nudi kako bi se odgovorilo na sve zahtjeve rastućeg tržišta: od jednostavnih proizvoda široke namjene do najzahtjevnijih tehničkih artikala i ambalaže. 

Haitian logo
Energetski učinkoviti hidraulički strojevi za brizganje plastike
Mars II series
Serija MARS
Energetski učinkoviti strojevi od 600 do 10000 kN
Jupiter II series
Serija JUPITER
Energetski učinkoviti strojevi sa dvije kalupne ploče od 4500 do 40000 kN
Serija Iapetus
Serija IAPETUS
Energetski učinkoviti višekomponentni strojevi 
Zhafir logo
Električni i hibridni strojevi za brizganje plastike
Venus II series
Serija VENUS
Potpuno električni strojevi od 400 do 10000 kN
Zeres series
Serija ZERES
Hibridni strojevi od 400 do 13800 kN
  Mercury series
Serija JENIUS
Hibridni strojevi za velike proizvode

 

HAITIAN U EUROPI

Posebnu pozornost HAITIAN posvećuje europskom tržištu, kao tehnički najrazvijenijem i najzahtjevnijem. HAITIAN raspolaže mrežom komercijalnih i servisnih zastupnika u svim europskim zemljama i posjeduje veliki proizvodni i logistički centar Haitian International Germany u Njemačkoj (www.haitiangermany.com).

Preuzmite katalog: