Isporuka opreme za preradu plastike (strojevi za brizganje, puhalice, roboti, prateća oprema)
Montaža i puštanje u rad na lokaciji kupca
Obuke prilagođene potrebama kupaca
Stalno dostupan servis i tehnička podrška

Dobrodošli!

Firma Plastma je osnovana 2002. godine sa sjedištem u Bačkoj Palanci, Srbija. Naša prvobitna ideja je bila da se bavimo samo servisiranjem strojeva za brizganje, s obzirom na naše dugogodišnje iskustvo u toj oblasti. Međutim, zbog velikog uspjeha i potražnje strojeva za brizganje HAITIAN kod nas, kao i ostvarene bliske suradnje sa HAITIAN-om, postajemo njihov zvanični zastupnik za Srbiju, Hrvatsku, BiH i Makedoniju. Uskoro ostvarujemo suradnju i sa kompanijom SHINI, jednim od najvećih svjetskih proizvođača pomoćne opreme i time upotpunjujemo svoju ponudu.

Danas smo zastupnici kompanija HAITIAN (strojevi za brizganje plastike, www.haitian.com, www.zhafir.com ), SHINI (pomoćna oprema za preradu plastike, www.shini.com), TAYU (vertikalni strojevi za brizganje plastike, www.tayu.cn) i TONGDA (ekstruzione puhalice, www.tongdamachine.com).

Za nas je podrška kupcu najznačajniji aspekt našeg poslovanja. S obzirom da smo počeli kao servis strojeva za brizganje, znamo kolika je važnost kvalitetnog, brzog i uvek dostupnog servisa, tako da je za nas glavni fokus na servisu i tehničkoj podršci.

Raspolažemo sopstvenim timom servisera koji rade samo kod nas i našim klijentima su dostupni 24h dnevno. Naši serviseri su različitih obrazovnih profila, redovito se obučavaju kod naših partnera u Kini i Njemačkoj, a posjeduju i dugogodišnje iskustvo iz prakse.  Pored redovitih servisa i konzultacija, za naše klijente organiziramo i stručne obuke prilagođene njihovim konkretnim potrebama. Raspolažemo i lagerom rezervnih dijelova vrijednosti preko 10.000 eur koji se neprestano dopunjava.

Krajem 2017. godine osnovali smo posebnu tvrtku sa sjedištem u Hrvatskoj- Plastma d.o.o. Ilok, posvećenu daljem razvoju suradnje sa našim kupcima na teritoriju Hrvatske. 

Do sada smo našim kupcima na ex-Yu teritoriji isporučili preko 1.000 strojeva za brizganje HAITIAN. Našu prezentaciju sa najznačajnijim referencama pogledajte OVDJE

Naše Opće uvjete prodaje preuzmite OVDJE.