Uspješan početak 2015. godine za Plastmu

09 2015

Ako se po početku godina poznaje, ovo bi trebala biti iznimno uspješna godina za Plastmu. Za nepuna dva mjeseca, isporučili smo 5 strojeva našim novim kupcima, firmama Feman iz Jagodine (www.feman.rs), Dm Niveta iz Bačkog Brestovca (www.dmniveta.com), Interfast iz Beograda (www.interfast.rs ) i Zorex Trade iz Banja Luke.

O pouzdanosti i kvaliteti naših usluga govori i to da su nam naši dosadašnji kupci ponovo ukazali povjerenje, tako da smo u istom periodu ugovorili isporuku još 5 strojeva sa firmama Brodplast iz Slavonskog Broda (www.brodplast.com), Frezal iz Rume (www.frezal.rs), MNG Plastik Gogić iz Inđije (www.plastikgogic.rs), EZ Kaćuni iz Busovače (www.tisal.ba). Posebno smo ponosni na činjenicu da se među ugovorenim strojevima nalazi potpuno električna brizgalica iz serije Venus- VE1200II, kao i servo hidraulična brizgalica Jupiter, model JU16000II.

Pored njih, povjerenje su nam ukazali i novi kupci- firma NVM Uroš iz Nove Pazove (www.uros-nvm.com) i Maktois iz Makedonije. Takođe, uspjeli smo kompletirati svoj lager Haitian strojeva odmah spremnih za isporuku, a koji možete videti na našem sajtu u odjelu AKCIJE.