BUDUĆNOST JE ELEKTRIČNA !

11 2018

Na nedavno održanom sajmu industrije prerade plastike Fakuma HAITIAN je uživo predstavio dva nova modela strojeva za brizganje plastike: dvokomponentni stroj ZERES sa hibridnim pogonom i unapređenu generaciju servo hidrauličnog best-selera MARS II S.

ZERES je serija strojeva za brizganje koja kombinira potpuno električni pogon i integriranu hidrauliku za izvlakače jezgri i izbacivač. ZERES je hibridni stroj najviše razine- s obzirom da su glavne radnje pogonjene elektro motorima (doziranje, ubrizgavanje, otvaranje/zatvaranje), omogućuje korisniku iznimnu preciznost regulacije i ponovljivost parametara uz paralelne radnje i kratke cikluse.

Sada je ova serija dostupna i u višekomponentnoj izvedbi, uz mogućnost dodavanja jedne ili više jedinica za ubrizgavanje za istovremeno ili sekvencijalno ubzizgavanje.


Serija MARS II na sajmu je proslavila novi rekord- preko 216.000 MARS strojeva prodato diljem svijeta do sada. Ove godine je MARS serija doživjela značajna unapređenja: optimizaciju hidrauličkog sustava, povećanje brzina ubrizgavanja i doziranja, a ono što čini ovu seriju jedinstvenom nije se promijenilo- HAITIAN-ov patentirani servo pogon za uštedu energije i dalje je u standardnoj opremi. Unapređena serija sada nosi oznaku MARS II S.